Dec 9, 2010

Me and Owl




Lately dah malas nak update. the mood is just not there. I cant actually tell you why lately ni aku macam down. bukan macam rasanya. memang DOWN. for no exact reason.


Malas nak jengah homework yang dah lama tersadai entah tak tahu aku simpan mana. Malas nak kemas rumah. Malas segala-galanya. Biasanya aku tak macam ni . ''iyer ker?'' kata kakakku


And lately ni pun aku dah mula berjinak jinak untuk transform into a creepy-kind-of-look  creature yang selalu muncul dalam box office film seperti Harry Potter. 


.Not physically but in term of characteristic

kenal? tak?
sila anggap rumah awak itu sebagai tempurung dan diri sendiri sebagai katak.

Banyak ciri-ciri yang ada pada seekor burung hantu yang sihat. seperti cekap pantas ligat tuntas membelah awan(terbang) , mata yang tajam, pemangsa yang berjaya dan suka berjaga waktu malam.


mak aku nampaknya lebih suka untuk pick 'suka berjaga waktu malam' sebagai tajuk bebelan beliau untuk dihamburkan kepada aku setiap pagi. ya beliau sememangnya cute!


mana tak nya. rutin harian aku memang totally inverted berbanding hari sekolah. stay awake sampai habis subuh. mandi. kemas rumah sikit. anddd tidur


betul lah kata orang budak akan menjadi lebih mereng bila tiba cuti sekolah. *merujuk pada diri sendiri*


BTW mak, mak tahu tak adik pun boleh jadi femes tau dengan title yang mak bagi tu. cuba tengok Owl City. molek je femes. 


mak aku pun bengang.




P/S: suka nyanyi lagu vanilla twilight depan sarah anne sebab dia sangat membenci lagu tu. well Im pretty annoying yet cute. am I? JANGAN JAWAB


.

2 comments:

Miss Cakap Banyak [MCB] said...

yearghhh mau jawab jugaa.
yeyeah, cute la gak. oh, aq pu xberapa into vanilla twilight, still, it's cute la, THAT SONG, okay.

Kina Kinot said...

alaa

Meh tanya meh

Archives