Jan 7, 2012

Mimpi

Semalam aku ada mimpi something. Sebenarnya sebelum tidur tu ada jugak la harapan mimpi dapat result baik ke, mimpi dapat bayangan wajah bakal suami ke, mimpi study overseas ke, tapi of all the  expected mimpis, aku termimpi.....

yang aku kena sit for a BM exam the next day, jadinya malam itu aku tak prepare langsung.
Pagi nak exam baru sibuk nak cari ungkapan menarik untuk dibubuh dalam karangan.

The feeling when you are about to sit for an exam and all you have in mind is nothing, really a nightmare. At least sikit.

Sedar-sedar je aku terbongkang  atas toto, depan TV. Mungkin aku mimpi sekolah sebab aku tengok  movie Stephen Chow , Fight Back To School kat tv2 kot.

Aku tak kerja jadi aku ada masa untuk bermimpi, korang ada?

Ada lagi satu.

aku mimpi Cikgu Mariana. To be exact, aku mimpi aku peluk Cikgu Mariana? what!!!

1 comment:

naf1327 said...

Aku lagi haru! Aku ada dekat rumah makcik aku waktu tu dan aku mimpi aku amek exam CHEMISTRY. Kimia Kina, memang aku rasa haru-biru, gulap-gulita dah masa depan aku.
Haha

Meh tanya meh

Archives