Nov 25, 2010

Aku sayang sahabat aku







Nur Farhana Jamaludin

Raihanah Wisran

Nur Dafina Afiqah

Siti Nuratiqah Jumaat

Nor Zana Natasha

Nurasilah Ahmad Fuad

Nur Hadaina 





You'll never know how you meant to me and how much i love you 






kadang kadang aku terfikir untuk kita gather sama-sama dan borak sama-sama.

kalau dulu aku malu nak ngaku aku ada geng bernama GGT(Gempak Girls Team) sebab aku rasa terlalu childish nama tu. tapi sekarang aku rindu nak sebut GGT hari hari. bukan sebab nama tapi sebab korang

aku rindu nak tuisyen sama sama, kena marah sama sama. buat lawak dengan Abang Pit dan Teacher Izan.

pasal yang kita gaduh dulu tu aku menyesal gila babeng. That was the worst decision I've ever made. Yaa it was me, not you. korang tak salah langsung langsung langsung. anggaplah yang aku masih tak matang untuk buat keputusan waktu masa tu. * skrg pun tak


For Hadaina. aku baru kenal kau tapi aku dapat rasa yang kita ada chemistry dan kawan dengan kau memang fun. Yeahh mann. aku banyak hutang kau.


For Nurasilah. aku rindu nak nyanyi dengan kau segala lagu yang aku hafal dengan kau. 4/4 beat. kalau dulu(atas kapal) aku masih malu2. sekarang aku dah tak malu lagi nak share probs dengan kau. kegilaan kau buat aku gila sama. Kepetahan kau bagi nasihat buat aku kagum. 


aku rela hilang boipren dari hilang kamu semua. ye yang tulis ni skina. bukan orang lain.

apa yang orang lain akan bagi kat aku takkan sekali kali sama dengan apa yang korang dah tinggalkan untuk aku yang berhati kering ini.

since I don't have the guts to say this face to face, so I decided to send this post and one more thing....



Even words can't describe how much i love you 





p/s: maafkan aku kalau aku gagal menjadi sahabat yang baik.



.

7 comments:

dyna said...

ceh kw.mgayat nmpak.haha.nk lari drpd byar utang aq p?hahahaha

Anak Encik Safil said...

aku nk byar dah. ko tolak rezeki. huh

Nurfarhana said...

am touched babe! thanks God u realized what u have done. haha, kidding!

saya juga sanggup hilang bf daripada saya hilang sahabat saya sebab takde siapa mampu jadi sahabat terbaik seperti kalian. :)

Kina Kinot said...

awww. ade ke boipren nye ..hahahh

Nurfarhana said...

boipren takde tp skandal ade. so, campak tepi! haha

Miss Cakap Banyak [MCB] said...

saya sanggup hilang boipren daripada hilang seorang teman. boipren? kapel dengan dia sure sangat ka dia nak kawen dengan aku? mau dia wat hal hari btunang cena? friends on the other hand, although mereka akan mempunyai kehidupan tersendiri kelak... well, you know... the bond is indescribable. eniwezz, gee, kina, terharu plak dah aku. haha. kudos sbb tahu menilai kawan. =) cheerio2, dR.

Kina Kinot said...

aku takde ayat2 power yg boleh buat ko cair dan kata..

'ohh hanglah shbt terbaik aku kina'

but all i can say is thank you for being my friend :)

Meh tanya meh

Archives