Dec 15, 2011

Aku memang takde kerja

Aku main game ini. Dan aku save. Kemudian aku upload. Problem?

Lihatlah betapa hamlau punya bosan takde kerja sampai main game ni.

Oh ya. Di kesempatan ini nak jugaklah ucapkan Selamat Merdeka kepada member2 sejawatan yang baru habis exam hari ni. Nak jugak lah link kat sini siapa orangnya. Contohnya Atika, Daf, Tiqa, dan Zana. Tu lah korang siapa suruh ambik banyak2. Kitorang lek je ambil 9. hik.

Aku takde mende nak upload. Jadi aku upload la menatang ni semua. Okay bye!


Smarty

Victorian Princess. Eh dia tak pakai kasut. Aku lupa.

Bridal Dress. Well wedding is not all about white and blue.

Toysaurus


Lace and leather

Akulupanamadia

Night out

Brown

Princess

Ballerina

Lime


Blue Denim

Uniform

Minimalist

Disk Jockey *rambut dia hensem*


Stripes

Kalau kau berjaya sampai bawah tanpa skip satu gambar sekali dengan caption dia. Kita senasib dan kau  memang seorang member yang setia. Setia melayan kemengarutan aku.

Eh dah lah kot. Nak sambung tengok cerita Playful Kiss episode 8. Kalau ada hajat nak tengok cerita Korea jugak, bolehlah layan kat sini.



p/s: Oh, how I miss my Bunga!


.

2 comments:

Joanna said...

ehee . miss ya tooo .
and game apa tu , nak jugaa ;P

Kina Kinot said...

hahaha. sah takde keje. siap ada masa nak rindu aku lagi. dah letak link kat perkataan 'game'

Meh tanya meh

Archives