Apr 27, 2011

Cerita budak sekolah



Semalam ialah hari yang paling gebang. okeyhh taklah gebang sangat pun. sikit je. hehe

semalam kitorang dapat tengok freeshow masa main badminton kat sekolah. ehehehe
semalam jugak la baru tahu yang si dolah yang kononnya dulu kije nak sound orang je, sekarang dia pulak buat benda yang sama

itu je .. tak gebang sangat pun kan?

hari ni pulak sebok berangan hala tuju lepas SPM. maksud aku mase tunggu result. and sementara tunggu nak masuk Uni(Aminnn).. nak pergi noreh getah la, paham2 jela harga getah kan dah naik sekarang. lol.
nak pergi rengit la. nak pergi holiday kat Pulau Kapas la. nak gi jumpa member kat Penang la. haih macam2. japgi semua dapat PLKN. ha amek kau. plan punyerla kaw2. japgi mak ayah tak kasi pergi... ha! menangis masing2.

okeh tadi aku buat jelajah malam sikit kat tumblr ni..then aku rasa nak share pulak kat sini some of the wordings yang aku tersuka..

so let's beginnn...!



sangat cantik ye ayat di atas ni. comel je. comel lagi kalau jadi realiti~


 haaaa yang ini pon


Okeh yang last ni untuk self.reflection..
sesuai beno lah untuk mangsa abang espiem macam aku ni ha


eh one more thing..esok aku dah nak gerak Kluang untuk aktiviti kelab aku..
kena jumpa partner yang kompomnye kaum adam..
aku ni dahla unsocialable.
penyegan juga pemalu.
so let's pray for me
and wish me luck bebeh
(macamlah korang baca on time)

3 comments:

Nur Hadaina said...

haha ! TOREH GETAH .ta ley bla doe

Kina Kinot said...

korang punye idea la ngekk.. aku pk2 balik tkut je kena baham dek rimau..lol

Nurfarhana said...

toreh getah is not in the to-do list. hehe :)

Meh tanya meh

Archives